Izjave udeležencev

Izjave udeležencev

Ženska, 36 let 

Kot  mnoge mlade mamice, sem se tudi jaz srečala z nenaspanimi nočmi, z natrpanim urnikom in ti dve dejavnosti sta skupaj napravili velik stres v telesu. Ko pomislim na svoje pretekle glavobole in težave z vnetji, me kar stisne v želodcu. In, ko sem sredi velikega kaosa iskala bilke, da bi si nekako pomagala sama, z naravo , z sprehodi , ste se pojavila vi Iva.  Znala ste me usmeriti na pravo pot, kjer sem našla svoj notranji mir in začela zdraviti svojo notranjost. Počutila sem se varno, kot bi bila v nekakšnem zavetju pred neurjem. Nasveti o prehranjevanju, kako vpliva različno živilo na naše telo in kakšne težave nam povzroča, so mi sedli v misli in sklenila sem poskusiti. Moja disciplina in vaš trud v katerem je čutiti predanost, srčnost in toplino, predvsem pa moč in pozitivno energijo, kako nekomu pomagati so obrodili sadove. Po letu dni predlaganega prehranjevanja, lahko z nasmehom povem, da o migreni ni sledu in tudi z mojim vidom je vse najboljše. Tako prehranjevanje je postalo del mojega vsakdana  in z veseljem vsakemu povem, da ne potrebuje analgetikov za bolečine in , da je ves čar v pravilnem prehranjevanju. 

 

Ženska, 45 let

Iva s pozorno, nevsiljivo, odločno in čuječo prisotnostjo človeka in njegovo stisko sliši, razume ter s svojo strokovnostjo suvereno, nevsiljivo in sočutno sprejema, intuitivno usmerja in spodbuja pri vzpostavljanju njegovega naravnega ravnovesja, moči, zdravja in poslanstva. Hvala za tvojo srčnost, talent in pripravljenost pomagati ljudem.

 

Moški, 57 let

Probiotike sam uzimao ove godine u razdoblju 02/2020 – 05/2020 te uz to detox u istom razdoblju.  Moja namjera je bila, nakon konzultacija s nutricionistom – u vezi mojih problema s alergijama učiniti pozitivan pomak kroz promjene u prehrani.

Godinama patim od peludne alergije, uz koju sam razvio i alergiju na neke namirnice i u vrijeme cvjetanja ambrozije astmu. U ovom trenutku nalazimo se u kalendarskom razdoblju cvata ambrozije, što je za mene najgori dio godine – ove godine bez astme i bez teških napadaja kihanja, svrbeža očiju i kože lica.

Kuru probioticima i detox-om ću ponoviti na proljeće iduće godine – mislim da sam ovaj put „pogodio“ recept za uspjeh.